Σχετικά με εμάς

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το καλύτερο ξύλο-πλαστικό με την πιο ανταγωνιστική τιμή

WPC Works

Η εταιρεία μας με τη μεγάλη της εμπειρία στον τομέα της ξυλουργικής και τον εντοπισμό των προβλημάτων που προκύπτουν σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες κατάφερε να έρθει σε συνεργασία με μεγάλες και μακροχρόνιες εταιρείες WPC και τώρα προσφέρει ένα προϊόν που έχει τη φυσική ομορφιά του ξύλου αλλά χωρίς μειονεκτήματα.

Το WPC είναι κατασκευασμένο από 35% ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά, 55% φυσικές ίνες ξύλου και 10% πρόσθετα (αντι-UV, αντιοξειδωτικά, σταθεροποιητές, αντιμυκητιασικά) και χρησιμοποιείται για την κατασκευή περιφράξεων, εξωτερικών και εσωτερικών επενδύσεων τοίχων, επενδύσεων δαπέδων και γενικά ως διακοσμητικό υλικό εξωτερικά και εσωτερικά.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί στην προμήθεια WPC και παρέχει την τεχνογνωσία της από την άποψη της κατασκευής. Έχει επίσης συνεργάτες σε όλη την Κύπρο που μπορούν να εφαρμόσουν το WPC σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

WPC Decking material

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

* WPC Works, stores and uses the information you place on this form for the exclusive purpose of communicating with us for your best service, in accordance with the Company's Privacy Policy. Your data is NOT sent to third parties and is automatically deleted after the end of the communication.